Runje: Nikad nisam rekao da je rezervni golman bolji od mene

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

GOLMAN francuskog prvoligaša Lensa i hrvatske nogometne reprezentacije, Vedran Runje (33), demantirao je izjavu koja se pojavila u dijelu francuskih medija.

"Nema nimalo istine u tim navodima. Eto danas, primjerice, najnormalnije igram", rekao je Runje glasnogovorniku HNS-a Davoru Gavranu.

Francuski internetski portal Maxifoot.com objavio je Runjinu ispovjest u kojoj priznaje da je tuniški golman Hamdi Kasraoui u ovom trenutku u boljoj vratarskoj formi od njega i da zaslužuje mjesto u početnoj postavi prije njega, dok njemu predstoji porazgovarati s trenerima o razlozima vlastite loše forme.

Osim Maxifoota, o temi je pisao i Madeinlens.com, drugi web-portal koji intenzivno prati događanja u francuskom prvoligašu. Tamo je navedeno da trener momčadi Jean-Guy Wallemme dvoji kome dati prigodu za današnji (srijeda) dvoboj Liga kupa s Montpellierom, te da će odluku donijeti nakon što porazgovara s hrvatskim vratarom o njegovoj formi.

"Danas je u tiskanom izdanju L'Equipe objavio veliki intervju sa mnom u kojem je realno preneseno ono što sam rekao. A to nema nikakve veze s ovim što je izašlo. Uznemirile su me te vijesti, zabrinuto me zvala supruga. Nije mi drago, no ne uzbuđujem se. Preiskusan sam."

"Inače, spreman sam, odlično se osjećam i normalno nastavljam s radom u klubu. Također, veselim se skorom okupljanju reprezentacije", poručio je Runje iz karantene objasnivši da se zbog toga nije mogao javljati na mnogobrojne pozive koje je dobio

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara