Rusedski: Ljubičić ima najbolji servis na Touru

NAKON sigurnog starta i rutinske pobjede protiv Grega Rusedskog rezultatom 6:3 6:4 ,engleski tenisač je izjavio kako Ivan Ljubičić ima najbolji servis na Touru.

A ako to kaže igrač koji drži svjetski rekord u brzini servisa, to zasigurno ima nemalu težinu. Ljubo, naravno, nije krio zadovoljstvo ni svojom igrom, a ni komplimentima svog bliskog prijatelja Rusedskog.

"Servirao sam stvarno dobro, nisam previše riskirao. Ključ je bio prvi servis, odnosno izuzetno visok postotak prvog servica. Lopte odskaču vrlo visoko na ovoj podlozi i teško je reternirati. Sve je prilično brzo, tako da nema razloga za dodavanjem ulaganjem ekstra snage." - kazao je Ljubo Indexovom novinaru nakon pobjede nad Rusedskim.

"U svakom slučaju, osjećam se dobro u ovakvim uvjetima. No, nije to samo servis, mislim da sam vrlo dobro reternirao, što i nije iznenađenje. Igrao sam dobro cijeli meč." - dodao je naš Davis Cup heroj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras našeg najboljeg tenisača očekuje Rus Južnji...

"Dva posljednja meča u Hrvatskoj sam dobio i naravno da mi je bilo lakše igrati na mom terenu. Vidjet ćemo, radi se o teškom protivniku. Stoji blizu osnovne crte, ne dozvoljava protivniku da se brzo organizira. Kada igra dobro, zaista ga je teško svladati." - kazao je Ljubičić o svom protivniku u drugom kolu turnira iz Masters serije.

"Prošle godine je ovdje bio četvrtfinalist, što znači da mu uvjeti ovdje odgovaraju. No, sve će ovisiti o mom servisu. Također, moram ga natjerati na kretanje lijevo - desno, otvarati teren..." - zaključio je Ljubo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara