Rusedski zaustavio Ančića u Montrealu

HRVATSKI tenisač Mario Ančić nije se uspio plasirati u četvrtfinale 2.45 milijuna dolara vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" koji se igra u Montrealu. Bolji od Ančića je u dvoboju 3. kola bio Britanac Greg Rusedski sa 6:2, 3:6, 6:2.

Već sam početak dvoboja dao je naslutiti loš završetak za našega igrača. Ančić je izgubio svoj početni udarac već u prvoj igri. Potom je pri vodstvu Rusedskog od 2-1 propustio čak četiri lopte za izjednačenje, da bi odmah u sljedećoj igri još jednom izgubio svoj servis. posljednju priliku za povratak u prvi set Ančić je propustio kod 4-1 za Rusedskog kada je propustio još dvije lopte za "break".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Ančić je imao samo jednu loptu za oduzimanje servisa Rusedskom, ali za razliku od prvoga, tu je priliku iskoristio i poveo sa 3-1. Sigurnom igrom na svoj početni udarac naš je tenisač uspješno priveo drugu dionicu igre u svoju korist sa 6-3.

Nažalost, u trećem setu se nije ponovila igra iz drugoga, već je on više sličio na prvi set. Ančić je, istina, uspio spasiti "break-loptu" za vodstvo Rusedskog od 2-0, no popustio je odmah u sljedećoj igri na svoj servis, te je britanski veteran poveo sa 3-1. Pri rezultatu od 5-2 za Rusedskog Britanac je još jednom ostvario "break" i tako okončao dvoboj.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara