Sagadin iz Zvezde u Cibonu?

Sagadin iz Zvezde u Cibonu?

BEOGRADSKI mediji ovih su se dana raspisali o navodnom dogovoru Zmage Sagadina, aktualnog trenera i sportskog direktora Zvezde, i Cibone VIP, prema kojem bi Sagadin na trenerskoj klupi trebao zamijeniti Anzulovića, prenosi Jutarnji list.

Vijest o navodnom dogovoru objavilo je nekoliko beogradskih listova, a tamošnji novinari tvrde kako se, po njihovim informacijama, Sagadin već sve dogovorio s čelništvom Cibone. Prema pisanju beogradskih listova, Sagadin bi Cibonu trebao preuzeti do ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sukob na relaciji uprava Zvezde - Zmago Sagadin navodno je kulminirao nakon nedavnog poraza Zvezde od Reflexa, a navodi se i činjenica da se Delije, najvatreniji navijači Zvezde, nikad nisu pomirili s činjenicom da njihov klub ima slovenskog trenera.

Ipak, teško je za očekivati da će bilo tko uspjeti izbaciti Anzulovića s klupe Cibone, naročito ako se u obzir uzmu izvrsni rezultati koje Cibona postiže ove sezone.

Prošlog ljeta Anzulović je s Cibonom potpisao trogodišnji ugovor, ali u Beogradu neovisno o tome tvrde kako je dogovor između Cibone i Sagadina "gotova stvar". Ipak, spominje se i mogućnost da Sagadin dođe u Cibonu ne kao trener, nego kao svojevrsni supervizor, baš kao što je svojevremeno bio slučaj i sa Zvezdom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara