Samo Udrih želi igrati za Sloveniju

Samo Udrih želi igrati za Sloveniju

Tekst: Totalsport
Foto: Cropix

CIBONIN košarkaš, 30-godišnji Samo Udrih, pristao je staviti se na raspolaganje izborniku Memiju Bečiroviču za Svjetsko prvenstvo koje se krajem ljeta igra u Turskoj.

Objavili su to slovenski mediji u utorak nakon sastanka iskusnog beka s direktorom slovenske reprezentacije Walterom Jeklinom. Slovenska će reprezentacija u skupini igrati sa Sjedinjenim Američkim Državama, Hrvatskom, Brazilom, Tunisom i Iranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam bio spreman pomoći i to se nije promijenilo niti ove godine. Nacrt priprema koji smo dobili čini mi se vrlo dobro sastavljen. Dobra je također zamisao da do turnira u Turskoj odigramo 15 prijateljskih utakmica", rekao je stariji od braće Udrih (mlađi Beno igra vrlo dobro u Sacramento Kingsima) dodavši:

"Na Svjetskom se prvenstvu moramo pripremati za svaku pojedinu utakmicu na poseban način. Svi znamo da su Amerikanci priča za sebe. Brazilce i Hrvate moramo pobijediti, a nipošto ne smijemo podcijeniti Tunižane ili Irance. Želim da se što bolje pozicioniramo na ljestvici skupine kako bismo u osmini finala dobili manje zahtjevnog suparnika."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara