Santini: Hrvati su nam održali lekciju iz poniznosti

Santini: Hrvati su nam održali lekciju iz poniznosti

IZBORNIK francuske reprezentacije Jacques Santini izjavio je kako su Hrvati njegovoj momčadi održali lekciju iz poniznosti, te priznao kako su europski prvaci podcijenili Hrvatsku.

Kako javlja online izdanja lista The Scotsman, Santini je pohvalio igru hrvatske reprezentacije te kazao kako se njegova momčad previše opustila nakon infarktne pobjede nad Englezima.

"Možda nije bilo dovoljno poniznosti kod nas, ali isto tako ih nismo blokirali kao što smo trebali. Dozvolili smo njihovim igračima da pokažu svoju igru, svoju najbolju kvalitetu, i upali smo u probleme zbog toga." – kazao je Santini.

Kako piše The Scotsman, Francuzi su dobro započeli susret, te poveli nakon što se Zidaneov slobodni udarac odbio od Igora Tudora pokraj golmana Tomislava Butine. No, početkom drugog poluvremena Hrvati su lansirali furiozni napad, te izjednačili iz penala koji je izveo Miki Rapaić, pa poveli nakon što je Pršo iskoristio nesigurnost u obrani Francuske, stoji u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo zadovoljni nakon prvog poluvremena, ali u prvih 20 minuta drugog poluvremena uslijedilo je veliko razočarenje. Znakovi pada primjećivali su se već krajem prvog poluvremena, kad smo bez razloga predali nekoliko lopti Hrvatima, što je njima diglo samopouzdanje." – dodao je Santini.

Francuski je izbornik priznao da se njegova momčad malo opustila nakon šokantne utakmice s Englezima.

"Nakon susreta s Engleskom smo trebali nastaviti istim tempom, ali možda smo mislili "ovo sad je Hrvatska" i došlo je do dekompresije." – zaključio je Santini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara