Schaaf: Popravili smo igru i prošli dalje

Schaaf: Popravili smo igru i prošli dalje

WERDEROV trener Thomas Schaaf nije nasjeo na novinarske provokacije da odgovori tko je osim suca bio njihov najbolji igrač: "Mi smo kao momčad bili dobri i kontrolirali igru".

"Diego je kreirao sve naše opasne napade i prilike, a i postigao je dva zgoditka, tako da je jedan od najzaslužnijih što četvrti put zaredom igramo Ligu prvaka.", rekao je nakon utakmice njemački trener.

Werderove šanse u elitnom europskom nogometnom natjecanju Schaaf još ne želi komentirati, ali se nada da će dobiti lakše suparnike u skupini nego prošlih godina, kada su ga zadesili Chelsea i Barcelona: "Sudeći po našim utakmicama s Ajaxom u Kupu UEFA, mislim da se možemo nositi s momčadima koje igraju Ligu prvaka, ali se nadam da ćemo dobiti lakšu skupinu nego lani".

Schaaf, naravno, nije želio komentirati suđenje, pravdajući se da to nikad ne radi. Samo je rekao da je u karijeri na Werderovoj klupi doživio dosta odluka na njegovu štetu.

Ako već nije htio komentirati suđenje, Schaaf je bio pun hvale na račun Dinamovih navijača: "Atmosfera je bila fantastična, Dinamo ima sjajne navijače, ali to je u Europi već poznato".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti Dinamovi navijači su razjareni odlukama sudaca i odugovlačenjem igre Werderovih igrača u više navrata Werderovu klupu zasuli raznim predmetima, a iz novinarske lože se vidjelo da sportski direktor Klaus Alofs sve predmete nosi četvrtom sucu na "očevid".

Schaaf je i po pitanju hoće li Werder inicirati ikakve disciplinske mjere na kanonadu s tribina ponudio pomirljivi odgovor: "Sa strane našeg kluba sigurno neće biti nikakvih pritužbi."

Osim što nema pritužbi na suđenje i publiku, Schaaf je zadovoljan i učinkom Jurice Vranješa: "Jurica je zadovoljan svojom večerašnjom igrom, a moram reći da sam i ja zadovoljan njim".

Z.A./M.Č.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara