Sedloski se vraća u Dinamo?

Sedloski se vraća u Dinamo?

ČINI se da je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić ipak shvatio koliko je pogriješio kad je na kraju prošle sezone olako pustio Gocu Sedlosko da napusti klub. Naime, Sedloski je vrlo kvalitetan obrambeni igrač, prošle je sezone bio najbolji strijelac “Plavih” i nezamjenjivi stup obrane.

Podsjetimo, Sedloski je na kraju prošle sezone iz Dinama otišao u japanski Vegalta Sendai. Obrana zagrebačkog kluba ove se polusezone pokazala kao nesumnjivo najlošiji dio momčadi, teško bi bilo nabrojati sve golove koje su svojom nespretnošću dozvolili Mijatović, Milinović i Lučić.

Mnogi navijači Dinama upravo olako puštanje Goce Sedloskog smatraju prvom u nizu pogrešaka u ovosezonskoj sportskoj politici Zdravka Mamića, koji je nakon toga pokupovao većinu razvikanih hrvatskih napadača, ali je ipak zaboravio da napad kreće od kvalitetne obrane, a Dinamova obrana je je odlaskom Sedloskog itekako oslabljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Funkciju sportskog direktora nedavno je preuzeo trener Dinama Ilija Lončarević, koji će uskoro, naravno uz Mamićev blagoslov, pokušati vratiti Sedloskog u Maksimir.

Sedloski je, javljaju Sportske novosti, još prije mjesec dana razgovarao s Mamićem, pri čemu su obojica izrazili želju da se povratak makedonskog reprezentativca u Maksimir realizira već ove zime. Konkretizaciju tog načelnog dogovora pokušat će ostvariti Ilija Lončarević.

“Zainteresiran sam, svakako. Sedloski će ovih dana stići u Zagreb, porazgovarat ćemo, nadam se i dogovoriti. To moramo riješiti čim prije.” - izjavio je Lončarević u nedjelju, pa dodao kako se nada da se financijske prepreke s japanskim klubom mogu riješiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara