Šefovi Zvezde i Partizana: Da su naši navijači protiv hrvatskih igrača, ne bismo ih uzeli

ARMADA je nedavno zaprijetila da će zbog dovođenja srpskog vratara Dragana Žilića prekinuti odnose s Upravom NK Rijeke, a nije dugo trebalo čekati na odgovor sa srpske strane.

Kako piše srpski Kurir, srpski nogometni stručnjaci "smatraju da njihovi igrači ne trebaju igrati za klubove iz "lijepe naše" i tvrde da u svoje momčadi ne bi nikada doveli hrvatskog igrača."

"Ako si negdje nepoželjan, onda tamo nikako ne treba ići i ja to sebi nikada ne bih dozvolio. Dobro, klub želi Žilića i to je u redu, međutim ne znam koji bi to novac trebao biti u igri pa da čovjek pristane na omalovažavanja, uvrede i maltretiranja." - izjavio je Nenad Bjeković, direktor Partizana.

"Ma kako bio kvalitetan nogometaš iz Hrvatske nikad ga ne bih angažirao ukoliko bi Grobari bili protiv toga. Navijači su dio Partizana i njihovo mišljenje moramo poštovati." - dodao je Bjelković

Iz vječnog beogradskog gradskog rivala, Crvene Zvezde, čuju se slična mišljenja. 

Ratko Dostanić, šef stručnog stožera Crvene Zvezde kaže: "To je tragedija i samo se na teritoriju bivše SFRJ miješaju sport i politika. Mi Srbi smo tolerantan narod, i ne pamtim da netko u Beogradu nije bio lijepo prihvaćen i da je bio zabrinut za svoju sigurnost. Ako nas Hrvati ne žele, onda nemamo tamo što tražiti."

"Neke stvari su još uvijek svježe i mislim da nije vrijeme za takve eksperimente. Ukoliko bi se ukazala mogućnost da dovedemo igrača iz Hrvatske, osobno bih poslušao glas naših navijača. Oni su ti koji bodre Zvezdu iz tjedna u tjedan i zato je njihov stav bitan." - dodao je šef stručnog štaba Crvene Zvezde.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara