Sesar nezadovoljan statusom odlazi iz Cibone

JOŠ JEDAN igrač Cibone napušta zagrebački klub usred natjecateljske sezone. Josip Sesar, nezadovoljan svojim statusom u klubu, nije se pojavio na treningu, a nakon toga klub je zaprimio i službeni zahtjev za raskid ugovora.

Sesar je nezadovoljan statusom kako kod Cibonine Uprave tako i kod trenera Dražena Anzulovića. Klubu zamjera neisplaćena dugovanja, a treneru to što kod njega nikada nije imao pravi status. Anzulović je dva mjeseca nakon Sesarovog dolaska u Cibonu izjavio kako će Sesar dobiti minutažu koju zasluži.

"Moj status se posebno pogoršao dolaskom Fitcha. Ono malo prilika što bih možda i dobio, sada je svedeno na minimum.", rekao je Sesar za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge pak strane, trener Anzulović tvrdi kako je Sesaru dva puta pružao ruku, a da je dobio vrlo negativan odgovor. Prema Zuli, "Sesar je igrač koji u 90% utakmica počinjao u prvoj petorci, a u Širokom Brijegu igrao je 20-ak minuta".

Očigledno ljutit zbog jučerašnjeg nepojavljivanja na treningu, a nakon toga i nejavljanja na telefonski poziv, Anzulović je rekao "Za mene je ova priča završena. Kod mene Sesar više nema povratka.".

Spomenimo još kako je Sesar prije dolaska u Cibonu u rujnu 2003. godine nakon potpisivanja ugovora s talijanskim Avellinom pobjegao iz Italije, jer su mu "nedostajali djevojka, prijatelji i poznato okruženje". Naime, nakon prvog i jedinog treninga kojeg je Sesar odradio, košarkaš je priopćio treneru i vodstvu kluba da ne može funkcionirati bez svog okruženja, djevojke i prijatelja te da se vraća u Zagreb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara