Šest navijača Crvene Zvezde izbodeno u Grčkoj uoči susreta s Arisom

ŠEST navijača beogradske Crvene Zvezde hospitalizirani su u Thessalonikiju nakon što ih je u kafiću u centru Soluna napala i nožem izbola skupina od 10 muškaraca. Jedan navijač je pretučen.

B92 javlja kako su Zvezdini navijači napadnuti u Solunu u dva odvojena incidenta. U prvom napadu su napadnuta četiri navijača, među kojima je jedan nosio kapu s grbom Zvezde, pa se pretpostavlja da je to bio povod napadu, a u drugom su napadnuta navedena dvojica iz Užica.

Policija je priopćena da su navijači izbodeni po nogama i ozljede koje su zadobili nisu opasne po život. U trenutku incidenta navijači su sjedili u kafiću kad ih je 10 muškaraca koji su na glavi nosili motociklističke kacige napali i izboli noževima. S njima je u trenutku napada bila i jedna žena koja nije ozlijeđena.

Napadači najvjerojatnije navijači PAOK-a

Navijači Crvene zvezde doputovali su iz Srbije u četvrtak i smjestili se u kafić u središtu grada, a koji je u vlasništvu neimenovanog srpskog košarkaša. Nesretne Srbe iznenada je napala maskirana skupina navijača oboružana oštrim predmetima kaže policija, a srpski mediji prenose kako su ozlijeđeni navijači Crvene zvezde iz Užica, a napali su ih prema njihovim informacijama navijači PAOK-a, ljutih lokalnih suparnika Arisa.

Trener Arisa je Srbin Dušan Bajević, koji je napustio klupu Crvene zvezde prošle godine tijekom jedne ligaške utakmice nakon verbalnog sukoba s navijačima.

U Solunu se trenutačno nalaze navijači Oylmpiacosa te lokalnih klubova Arisa, PAOK-a i Iraklisa, tako da grčka policija strahuje od većih sukoba jer na utakmicu autobusima stiže još 900 navijača Crvene zvezde.

P.V./Totalsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara