Šestoro braće i sestara nastupat će u Torinu

NAJPOZNATIJI brat i sestra koji će nastušati na Olimpijskim Igrama u Torinu svakako su Ivica i Janica Kostelić, no oni nisu jedini.

26-godišnji Ivica Kostelić je osvojio 2003. godine mali skijaški Globus, a njegova dvije godine mlađa sestra Janica je na prošlim Igrama ovojila četiri zlatna odličja te ove godine skijaški Grand Slam, pobijedivši u svih pet disciplina - kombinaciji, spustu, super-G-u, slalomu i velelslalomu.

Uz Kosteliće, u Torinu će nastupati i drugi poznati par - 29-godišnji Jean Pierre Vidal, pobjednik slaloma na Olimpjskim Igrama 2002. godine te tri godine starija sestra Vanessa, koja je ove godine sedma u poretku slalomašica u Svjetskom skijaškom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali braće i sestre su Njemci Martina Ertl-Rentz i Andreas Ertl, Austrijanci Elisabeth i Stepahn Goergl, Talijani Manfred i Manuela Moelgg te Argentinci Cristian Javier, Maria Belen i Macarena Simari-Birkner.

Podsjetimo kako je brat Nike Fleiss, Sebastian ,naš najpoznatiji snowboarder, no on se na Olimpijskim Igrama neće natjecati.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara