Ševčenko neće u Real

IAKO zna da bi ga mnogi klubovi rado vidjeli u svojoj sredini, ukrajinski reprezentativni napadač Andrej Ševčenko ne kani napustiti Milan. Barem tako on kaže

A zapravo nitko i nema razloga ne vjerovati mu, jer ´Ševa´ (poput Zvonimira Bobana u vrijeme kad je on bio jedan od kreatora igre milanskih crveno-crnih), ima iznimno prisan odnos s predsjednikom Milana i talijanskim premijerom Silvijem Berlusconijem.

- Među inima dobio sam i sasvim konkretnu ponudu madridskog Reala da ovog ljeta postanem njegov član, ali ja ne mislim otići iz Milana dok mi traje ugovor. Nije samo u pitanju nogomet i to što mi je lijepo u Milanu, nego je mene i moju obitelj predsjednik Berlusconi osobno zadužio pa ne bih mogao ništa učiniti što bi ga povrijedilo -kazao je Ševčenko u razgovoru objavljenom u ukrajinskom tabloidu Fakty.

Naravno, novinara koji je s njime razgovarao, zaintrigiralo je o kakvom se to Ševčenkovom osobnom ´dugu´ prema Berlusconiju radi pa je saznao da je talijanski premijer intervenirao kad je Ševčenkovog oca izdalo srce. Osigurao mu je privatni avionski prijevoz iz Kijeva u Milano gdje ga je čekao liječnički tim koji je uspješno obavio transplataciju srca.

- Da se naš predsjednik nije osobno založio, ne pitajući koliko operacija košta, moj otac više ne bi bio živ. Ja to znam i ne mogu zaboraviti što je gospodin Berlusconi učinio za mene. Zbog njega, dok god me Milan bude trebao ja ću biti njegov igrač - zaključio je Andrej Ševčenko.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara