Sinovčić: Igrači i Uprava, na čelu sa šizofrenikom Mamićem, zapamtit će ovaj dan

NAKON prekida utakmice između Dinama i Zadra zbog četiri crvena kartona Zadrana i ozlijeđenog Lojnića kojeg nitko nije mogao zamijeniti, oglasio se kontroverzni "honorarni suradnik" NK Zadra Reno Sinovčić i zaprijetio Dinamu.

Zadar je napunjene mreže (7:0) otišao u 2. ligu, a Sinovčić na Dinamovu igru i pobjedu nema nikakvih prigovora jer je, kaže, bila sportska i zaslužena. Ono što ga smeta je pozadina utakmice i atmosfera koja se cijelo vrijeme "nabrijavala" za ovaj susret.

"Mislim da onom šizofreniku Mamiću, kojem je izbacivanje Zadra iz Lige postala opsesija, a još više Dinamu, sve to ne služi na čast-" – rekao je za 24sata dodavši kako je Dinamo u Pulu išao igrati na dan utakmice, a za ovaj su susret bili u karanteni.

"Uvjeravam vas da će igrači i Uprava, na čelu s Mamićem, zapamtiti ovaj dan! Čim se Zadar vrati u Prvu ligu, a to će biti ekspresno, naši će ih zgaziti još u hodniku"- izjavio je za Jutarnji list. Dinamu će, kaže, nakon svega trebati puno hrabrosti da dođe na stadion Zadra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara