Sinovčić: Transferi Cernata i Rukavine su gotova priča

DANAŠNJI uzvrat finala Kupa neće služiti samo Hajduku da pokuša osvjetlati obraz nakon visokog poraza od Dinama u prvoj utakmici.

Naime, predstavnici Trabzonspora će iz poljudske svečane lože promatrati Antu Rukavinu i Florina Cernata nakon čega će se s vodstvom Hajduka pokušati dogovoriti o kupovini ova dva igrača. Prema istim izvorima, turski klub je spreman mladog napadač platiti između tri i četiri milijuna eura i još mu dati 700 tisuća godišnje dok Cernata čeka godišnja plaća od milijun i pol eura.

"Nemam pojma o tome, nisam u Hrvatskoj pa ne znam. Pitajte u Hajduku", rekao nam je Rukavinin menadžer, Siniša Šošo.

Sportski direktor Hajduka, Ivica Šurjak ponovio je kako Hajduk čini sve da Rumunja zadrži, a za Rukavinu tvrdi da nije bilo nikakve ponude.

"Što se Cernata tiče, uprava Hajduka čini sve da ga zadrži. Hajduk je tu u prednosti nad ostalim klubovima i pokušavamo skupiti novac. Također, želimo zadržati i Rukavinu, za ponudu Trabzona ne znam no mislim da to nije klub za potencijale koje Ante ima", rekao je Šurjak u razgovoru za Index.

Međutim, vanjski suradnik Zadra, Reno Sinovčić nam je ponudio "malčice" drugačiju priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema informacijama koje imam, mislim da su transferi Cernata i Rukavine gotova priča", rekao nam je Sinovčić.

Turci bi željeli i Marina Tomasova iz Zadra o čijoj karijeri skrbi upravo Sinovčić.

"Nema ništa službeno i ja sam pročitao u novinama. Iskreno, ne znam mnogo o tom Trabzonsporu, međutim  Marinu treba klub u kojemu će moći napredovati. Pri tom ugovor i novac nisu važni, samo je važno da on igrački napreduje. Tomasov još nije kompletan igrač, ali ima potencijale da to postane i u obzir dolaze samo klubovi gdje će se moći razvijati. Sve ostaje otvoreno", zaključio je Sinovčić u razgovoru za Index.

U poljudskoj loži večeras će osim predstavnika turskog kluba sjediti i delegacija Šahtjara, koja će promatrati Ognjena Vukojevića, ali i napadača Bijelih Nikolu Kalinića. Susret s Dinamom promatrat će i emisari turskog Genclerbirglija te nizozemskog Ajaxa.

M.Pa..D.R.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara