Sjajna atmosfera u rukometnoj reprezentaciji uoči velikih iskušenja

Sjajna atmosfera u rukometnoj reprezentaciji uoči velikih iskušenja

NAŠU reprezentaciju već sutra očekuje prvi susret jakog Croatia Cupa, koji se održava u Poreču i Puli. Hrvatska će u petak igrati protiv Mađarske, kasnije i protiv reprezentacija Njemačke i Slovenije.

“Moram naglasiti kako 20. siječnja u kompletnoj postavi krećemo prema gradu heroju, našem Vukovaru, gdje ćemo sudjelovati u raznim humanitarnim akcijama, a posjetit ćemo i Ovčaru. U sklopu priprema odigrat ćemo susret protiv reprezentacije Slavonije i Baranje.” - kazao je  naš izbornik Lino Červar.

Kapetan Hrvatske Pero Metličić kratko je rekao kako se nada Lackovićevom skorom povratku na teren, ali i zlatnoj medalji koja nam nedostaje u impozantnoj kolekciji.

“U nama postoji velika želja za zlatom i nikako ne bježimo od uloge favorita. Iz Švicarske se, ako Bog da, vraćamo sa zlatom koje nam nedostaje.” - kazao je naš kapetan.

Igor Vori je tijekom press konferencije izazvao lavinu smijeha potaknut sitnim provokacijama svojih reprezentativnih kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, istina je da sam se na svoju ruku prozvao dokapetanom.” - odgovorio je Vori na upit Davora Dominikovića.

“A sad za ozbiljno, želio bih naglasiti kako su naše šanse za švicarsko postolje velike, naravo, ukoliko svi budemo zdravi.”- dodao je Vori.

Povratak jednog od najboljih svjetskih pivota, Renata Sulića, nakon duge dvije godine izbivanja iz reprezentacije nikoga nije ostavio ravnodušnim.
“ U nama je tinjala ogromna želja za Sulićevim povratkom, svi smo htjeli da se vrati gdje mu je i mjesto. Istina je da ponekad zna biti impulzivan, pa napravi i prekršaj viška. Takav borac mora se vratiti kao pobjednik. Mislim da smo s njegovim povratkom zaokružili skupinu najboljih pivota na svijetu. Možete svi napisati da je Lino subjektivan... Renato je važna karika, kako i napadu, tako i u obrani.” - kazao je Lino.

“A i meni će sada biti puno lakše...Renato je ovoj reprezentaciji dao nevjerojatno puno...” - zaključio je Vori. 

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara