Sjeverni London navijat će za Luku Modrića

ENGLESKI ljubitelji nogometa nikako ne mogu prežaliti što će europska smotra u Austriji i Švicarskoj proći bez njihovih ljubimaca. 4 dana prije starta, Euro se u otočkim medijima može naći u tragovima, a među rijetkim tekstovima naišli smo zanimljivo razmišljanje navijača Tottenhama koji su u cijeloj priči pronašli i trunkicu svjetla: Luku Modrića.

Hrvatski reprezentativac koji je nedavno potpisao za londonski klub jedina je Mamuza koja će vidjeti austrijske ili švicarske travnjake, pa ne čudi zanimanje navijača Tottenhama za svog jedinog predstavnika na Euru.

"Srećom da je za Tottenham potpisao Luka Modrića, inače bi Europsko prvenstvo morali proživljavati na još teži način: bez igrača Tottenhama. Ovako možemo navijati za čovjeka koji bi mogao postati zvijezda na White Hart Laneu. Nadajmo se da će rekordno 15. 8 milijuna funta vrijedno pojačanje dati svim rivalima Tottenhama razloga da budu ljubomorni jer je Luka potpisao baš za klub iz Londona."

Autor članka ipak nije propustio prisjetiti se Wembleyja i činjenice da su Modrić i društvo oni koji su Gordog Albina lišili europske smotre.

"Zapravo, gledajući Luku svakom pravom fanu engleske reprezentacija miješat će se osjećaji: žalosti jer nas je njegova momčad lišila s Eura, ali i ponosa jer naš novi igrač nastupa na velikom natjecanju.

Modrić: Nema pritiska, ja sam tvrdoglav i to utječe pozitivno na mene

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti Modrić nije ravnodušan prema svojim engleskim navijačima koji od njega očekuju dobre igre. No samouvjereni hrvatski playmaker od čitave stvari ne radi dramu.

"Shvaćam da će biti dosta Engleza koji će me pratiti dok ću nastupati na Euru. Proveo sam nekoliko dana u Londonu u trenucima kada sam potpisivao ugovor i dosta mi je ljudi reklo da će gledati moje igre u Austriji i Švicarskoj. Međutim, kod mene nema pritiska. Ja sam vrlo tvrdoglava osoba i čak mislim da to utječe pozitivno na mene. Došao sam do ovog nivoa igrajući na svoj način i nema razloga da se to promijeni."

Modrić je ostao suzdržan kada su u pitanju velike najave.

"Možemo li doći do finala? Teško je to reći i davati velike izjave zato što tek moramo pokazati koliko smo dobri. No, ja iskreno vjerujem u naše mogućnosti", kaže hrvatski reprezentativac.

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara