Skelini kao prvi u finalu Luzerna, osmerac bez finala

HRVATSKI dvojac bez kormilara Nikša i Siniša Skelin plasirao uvjerljivo u finale posljednje regate Svjetskog kupa u švicarskom Luzernu. Nakon što je u repasažu bio peti, hrvatski osmerac nije se uspio plasirati u u finale posljednje regate Svjetskog kupa.

Braća Skelin su u pobijedili u polufinalnoj skupini sa puno boljim vremenom od jučerašnjeg - 6:36.35 minuta, dok su drugoplasirani Nijemci zaostali sekundu i pol, a trećeplasirani Britanci skoro pet sekundi.

U drugoj polufinalnoj skupini pobijedili su Novozelanđani sa vremenom 6:30.61 minuta, a uz njih su finale osigurali Kanađani i Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski osmerac bez finala

Hrvatski osmerac nije se uspio plasirati u u finale posljednje regate Svjetskog kupa u švicarskom Luzernu nakon što su u repasažu bili peti, a prva četiri čamca su išla dalje.

Hrvatski čamac tek je u zadnjim metrima izgubio četvrto mjesto od Francuza - nakraju su naši ciljem prošli za 5:39.65 minuta, samo 37 stotinki sporije od četvrtoplasiranih Francuza, dok su pobijedili Poljaci (5:36.91).

Osmerac je veslao u sastavu Milan Ražov, Petar Milin,Frane Niseteo, Jure Mrduljaš, Oliver Martinov, Hrvoje Marić, Marko Dragičević, Branimir Vujević i kormilar Silvijo Petriško.

Srećom, Hrvatska će imati predstavnike u finalu nakon što su olimpijski doprvaci u dvojcu bez kormilara Nikša i Siniša Skelin uvjerljivo pobijedili u polufinalnoj skupini i to sa puno boljim vremenom od jučerašnjeg - 6:36.35 minuta.

Drugoplasirani Nijemci zaostali sekundu i pol, a trećeplasirani Britanci skoro pet sekundi, dok su u drugoj polufinalnoj skupini pobijedili Novozelanđani sa vremenom 6:30.61 minuta, a uz njih su finale osigurali Kanađani i Talijani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara