Skiracing.com prepun hvale za Snježnu kraljicu

Skiracing.com prepun hvale za Snježnu kraljicu

SKIJAŠKI portal Skiracing.com je nedugo nakon spektakularne slalomske utrke Snježna kraljica objavio članak u kojem biranim hvali organizaciju utrke, ali i desetine tisuća navijača koji su došli vidjeti svoju heroinu Janicu Kostelić.

U samo drugoj godini održavanja utrke slaloma Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu, Zagreb se još jednom dokazao kao izuzetno popularno mjesto među skijašima i navijačima, piše Skiracing.com.

Deseci tisuća navijača došli su na Sljeme vidjeti hrvatsku nacionalnu heroinu Janicu Kostelić, koja je dala sve od sebe kako bi osvojila prvo mjesto na svoj 24. rođendan, navodi se u tekstu, pa je tako drugu vožnju odvozila briljantno unatoč činjenici da je već na prvim vratima ostala bez rukavice i štapa. No, Austrijanke Marlies Schild i Kathrin Zettel pokvarile su veliko Janičino slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćni slalom na Sljemenu privukao je oko 25,000 gledatelja, od kojih je većina došla vidjeti Janicu Kostelić, koja je odrasla u Zagrebu i počela učiti skijati upravo na sljemenu, piše Skiracing.com.

No, treće mjesto omogućilo je Janici da i dalje bude vodeća skijašica u ukupnom poretku Svjetskog kupa, zaključuje se u tekstu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara