Skokom u Europu: Josip Skoko se vraća u Hajduk

JOSIP SKOKO, vrlo je blizu povratka na Poljud, a kako se trenutno nalazi na odmoru u Splitu, za koji dan očekuju se i pregovori sa čelnicima splitskog kluba, preciznije novim sportskim direktorom Ikom Buljanom.

"U poziciji sam da tražim novi klub nakon odlaska iz Wigana, a naravno da ne mogu biti ravnodušan na mogućnost povratka u Hajduk. Ovih dana razgovarat ću s Ivanom Buljanom i vidjeti kakve su njihove ideje i planovi. Sigurno da sam zainteresiran, jer u Hajduku sam proveo lijepe trenutke, a s Buljanom imam specifičan odnos", rekao je za Slobodnu Dalmaciju 32-godišnji Skoko.

Skoko je, naravno, upoznat sa situacijom u Hajduku, iako je čak devet sezona proveo izvan Splita, igrajući za belgijski Genk, turski Genclerbirligi te Wigan, a bio je i na posudbi u Stoke Cityju.

"Dolazim u Split na odmor, odavde mi je supruga tako da nikad nisam prekinuo vezu sa gradom i klubom u kojem sam započeo profesionalnu karijeru. Znam da je situacija u klubu delikatna i da se događaju velike promjene. No, stvari su se poklopile na način da sam sada puno bliže Hajduku nego što sam bio prije desetak dana", poručio je Skoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Hajduk uspije u namjeri dovođenja ovog prekaljenog internacionalca, koji je upisao 51 nastup za reprezentaciju Australije, oformit će svakako zanimljiv vezni red.

Sredina sa Gabrićem, Cernatom, Andrićem i Skokom zvuči sjajno, iako ne dvojimo da će i sljedeće sezone Rubil pronaći "put do srca" Gorana Vučevića.

V.B.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara