Škoti i McLeish priželjkuju čudo

Škoti i McLeish priželjkuju čudo

U ŠKOTSKOJ vlada prava nogometna groznica uoči sutrašnje odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Euro 2008 protiv Italije.

Hampden Park u Glasgowu bit će sutra poprište "utakmice stoljeća" za škotsku reprezentaciju, koja bi eventualnom pobjedom nad Italijom osigurala nastup na Europskom prvenstvu, a Talijanima bi, u tom slučaju, najvjerojatnije zatvorila vratara smotri izabranih nogometnih vrsta Starog kontinenta.

Uoči utakmice, škotski izbornik Alex McLeish pozvao je svoje nogometaše da odigraju utakmicu karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Imamo pravo maštati i sanjati o pozitivnom rezultatu za nas, koji bi, kada bi se dogodio, bio vrhunac moje karijere. Ukoliko ne uspijemo, nitko neće biti razočaran više od samih igrača i nas u stručnom stožeru. Međutim, ne bojimo se neuspjeha. Nadam se da moji igrači mogu odigrati utakmicu života!" - rekao je McLeish.

Dakako, u Škotskoj već neko vrijeme vlada nogometno ludilo. Radio postaje i novine pozvale su navijače da sutrašnji dan u školama i na radnim mjestima provedu u nacionalnim obilježjima.

"U ovoj zemlji svi cijene ono što smo već dosad napravili, i siguran sam da će nas publika podržati, bez obzira na konačni ishod utakmice." - dodao je McLeish.

V.B./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara