Sky Sports kao i obično izabrao Kranjčara za najboljeg igrača Portsmoutha

NIKO KRANJČAR bio je najbolji igrač Portsmoutha u porazu od Middlesbrougha 2:0 u 37. kolu, prema ocjenama koje bilježimo u engleskim medijima.

Tabloid The Times ocijenio je Kranjčara s vrlo dobrom sedmicom. Istu je ocjenu kod ''mornara'' dobio još samo Sol Campbell. Solidan je, prema Timesu, bio i Vedran Ćorluka u porazu svog Manchester Cityja na Anfieldu od Liverpoola s 1:0. Ćorluka je, naime, dobio šesticu, a bolju je ocjenu, odličnu osmicu, dobio tek vratar Erikssonove momčadi Joe Hart. Većina je igrača prošla znatno lošije od Ćorluke, a koliko Times može biti strog, najbolje ilustrira podatak da je Martin Petrov zaradio mizernu trojku!

Na web stranici Sky Sportsa, Niko Kranjčar je opet izabran za najboljeg igrača Portsmoutha, što je već postala tradicija. No, ovoga puta nije dobio samo najbolji prosjek ocjena od navijača (7.7), već mu je i novinar dodijelio još bolju osmicu, dok će Ćorluka od novinara dobio šesticu, a od navijača prosjek 4.6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na internetskoj stranici Setanta Sportsa, Ćorluka je za svoju igru na Anfield Roadu dobio šesticu, a Kranjčar za svoju predstavu protiv Middlesbrougha sedmicu, drugu najbolju ocjenu u Portsmouthu. Bolje je prošao samo Lassana Diarra s osmicom.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara