Slalomašice složne: Zagrebačka publika najbolja u Svjetskom kupu!

LINDSAY KILDOW, Julia Mancuso, Veronika Zuzulova i Resi Stiegler složne su u jednom: zagrebačka publika najbolja je u Svjetskom kupu, a Zagreb je najbolja utrka.

"U prvoj vožnji sam skoro pala, u drugoj je bilo dosta bolje, ali samo sam gledala kako da završim utrku s obzirom da sam ove sezone pala već četiri puta. Nisam zadovoljna ovim rezultatom, mislim da mogu skijati puno bolje. Nisam toliko trenirala slalom, trenutno sam koncentrirana na brze discipline, ne znam hoću li uopće skijati u Kranjskoj Gori." - rekla je Lindsay Kildow nakon utrke za Index.

"Organizacija je ovdje odlična, publika navija za sve, a ne samo za domaće skijašice, ovo je sigurno najbolja utrka u svjetskom Kupu, a vjerujem da će, kad se Janica vrati, biti još bolje" - osvrnula se na publiku i organizaciju, te dodala kako vjeruje da Janica uživa u svom odmoru.

"Staza je stvarno dobra s obzirom na vremenske uvjete u Europi, Zagreb je nedvojbeno najbolja utrka u svjetskom kupu. Najviše mi se sviđa atmosfera, publika navija za sve skijašica, nije kao u Austriji gdje nikad ne znaš kako će publika reagirati ako završiš prva." - komentirala je Julia Mancuso utrku.

"Nisam zadovoljna svojom vožnjom, jer sam dosta griješila ali na kraju je plasman zadovoljavajući. Druga vožnja bila je nešto bolja od prve." - rekla je Veronica Zuzulova.

"Zagreb nudi najbolju atmosferu, bolje je nego u Austriji, tamo navijaju samo za Austrijanke, a ovdje za svaku curu. Nije čudno što je Schild toliko bolja od ostalih, bila je dobra prošle sezone, bilo je za očekivati da će bez Janice ona dominirati u slalomu." - dodala je Slovakinja.

"Sretna sam jer je ovo moj najbolji rezultat u sezoni, druga vožnja bila je teška, zadovoljna sam što sam došla do cilja." - rekla je Resi Steigler, a zatim je prokomentirala i našu "snježnu princezu". 

"Ana je skijala jako dobro i zaista mi je drago zbog nje i zbog zagrebačke publike. Ana skija odlično cijele sezone, i njeno drugo mjesto nije neočekivano. Publika ju je sigurno nosila. Sljeme je najbolja utrka u Svjetskom kupu." - zaključila je Stiegler.

D.R./M.Č.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara