Slaven Bilić otkrio zašto se popeo na stol u studiju

Slaven Bilić otkrio zašto se popeo na stol u studiju

Screenshot: Youtube

SLAVEN BILIĆ popeo se na stol u televizijskom studiju nakon gola Dimitrija Payeta Albaniji u posljednjoj minuti utakmice u srijedu, a uoči susreta Poljske i Njemačke otkrio je kako je to učinio u inat svojim kolegama u studiju.

Hrvatski izbornik bio je stručni komentator ITV-a na utakmici Francuske i Albanije, a nakon gola svog miljenika Dimitrija Payeta za 2:0 nije mogao suzdržati emocije. Ostali gosti u studiju popadali su od smijeha na njegovu reakciju, a Bilić kaže kako je to učinio radi provokacija sukomentatora Iana Wrighta i ITV-ovog voditelja Marka Pougatcha.


"Albanija je redala priliku za prilikom, a njih dvojica su navijali protiv Francuske. Samo sam čekao svoj trenutak," počeo je Slaven Bilić. "Ali nisam znao da će sve završiti u eteru. Ovdje je kao u Big Brotheru."

Bilić nije jedini kojeg vesele Payetovi sjajni nastupi na Euru, nakon njegovog drugog gola na Euru PSG je obnovio svoj interes i West Ham će ga teško zadržati iduće sezone, no kad Payet vidi koliko ga Bilić cijeni, dvaput će razmisliti prije nego se odluči na odlazak iz Londona.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara