Slišković: Ostajem u Hajduku

Slišković: Ostajem u Hajduku
TRENER Hajduka Blaž Slišković razriješio je sve nedoumice oko odlaska, odnosno ostanka u Hajduku. Iako je pomalo nervozan zbog nekih neriješenih pitanja u Hajduku, rekao je kako namjerava odraditi trogodišnji ugovor koji je potpisao s Hajdukom.

"Ja nisam čovjek koji se jada, niti sam od onih koji prigovara. Međutim, sve čekam da se neke stvari razjasne, sve se nadam da će se taj odnos riješiti kako smo se dogovorili i kako se to ne događa, moram priznati, pomalo sam nervozan." - izjavio je Slišković za Sportske novosti komentirajući činjenicu da na klupi Hajduka sjedi kao predstavnik kluba, a ne kao trener.

Kao kamen smutnje neki su navodili i trenersku licencu koju Slišković navodno ne može dobiti jer Hrvatski nogometni savez ne priznaje njegovu diplomu. No, Baka tvrdi kako ga baš briga za licencu, ali mu nije jasno što zaista ne valja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni je hrvatski izbornik u Stockholmu, na seminaru selektora svih članica UEFA-e, kazao da hrvatska trenerska akademija nije priznata u Europi, a onda čitam da je priznata. S druge strane, i Bosna i Hercegovina ima svoj edukacijski centar, svoju Akademiju, koja je u istom rangu s ovom HNS-a.” - izjavio je Slišković za Sportske novosti.

Iako je Fiorentini prekjučer izjavio kako su svi dugovi prema Sliškoviću riješeni, te da eventualan razlog za odlazak ne bi nikako mogao biti novac, Slišković je rekao kako su mu u Hajduku rekli  da će se sve riješiti nakon derbija. Međutim, Baka tvrdi kako je u ponedjeljak dva sata sjedio i čekao u Upravi kako bi razgovarali o dugu, no kako nije dobio nikakav signal da bi mogli razgovarati o tome, otišao je.

"Očekujem da se sve riješi. Nije do mene, ja nisam prevrtljiv čovjek. Imam svojih mana, kao i svaki čovjek. Meni ova frka nije ugodna." - zaključio je Baka intervju u Sportskim novostima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara