Slovenski mediji: Prašnikar nadmudrio Barića

Slovenski mediji: Prašnikar nadmudrio Barića
IZBORNIK slovenske nogometne reprezentacije Bojan Prašnikar za drugu utakmicu doigravanja zaodlazak na EURO 2004. protiv Hrvatske u srijedu u Ljubljani neće pozvati dodatnog napadača koji bi zamijenio "požutjelog" Ermina Šiljka nego će napad kombinirati s Ačimovičem, te Rudonjom i Rakovičem koji nisu igrali u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
To su vijesti koje iz slovenskog tabora u nedjelju iznose slovenski mediji. Opća je ocjena slovenskih sportskih komentatora kako slovenska reprezentacija nakon 1:1 u Zagrebu ima optimalan rezultat i da Prašnikar do srijede može Bariću, "kojega je taktički nadmudrio", prepustiti da razmišlja o drugom susretu.

"Neodlučan rezultat ravan pobjedi" i "Slatki remi" neki su od naslova kojima je subotnju utakmicu popratio slovenski tisak koji o svemu donosi velike foto-reportaže, ističući požrtvovnost slovenskih igračana utakmicu u Maksimiru. Komentator "Dela" podsjeća da će za Bežigradom domaća reprezentacija igrati bez najefikasnijeg strijelca. I u prijašnjim kvalifikacijskim utakmicama s Ukrajincima i Rumunjima, Slovenci su pokazali da su majstori u amortiziranju i destrukciji igrena papiru jačih protivnika, no Prašnikar mora dokazati da ima igrače koji su spremni i riskirati da bi dali gol, a to će možda biti potrebno u Ljubljani, ocjena je Francija Božiča u "Delu".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara