Smijenjen trener Hajdukovih juniora kako bi se napravilo mjesta za Krstičevića

IAKO je trener juniora Hajduka, Goran Vučević, u prošloj sezoni s mladom momčadi Hajduka osvojio juniorsko prvenstvo, rješavanja klupskih kadrova donijelo mu je neugodno iznenađenje. Naime, Vučević je smijenjen s mjesta trenera Hajdukovih juniora, a razlog smjeni je, u najmanju ruku, čudan.

Kako javljaju Sportske novosti, Vučević je unatoč izvrsno obavljenom poslu smijenjen jer se na mjesto direktora nogometne škole moralo vratiti Pero Nadoveza, koji privremeno s prvom momčadi Hajduka. Po logici stvari, hijerarhijska stepenica niže od Nadoveze, dakle trener juniora, pripala je Miši Krstičeviću, koji s Hajdukom ima potpisan vrlo čvrst trogodišnji ugovor.

"Ogorčen sam, iznimno pogođen i potišten. Angažiran sam od Nove godine, radio sam najbolje kako sam znao. Nitko nikad nije stavio primjedbu, nitko me nije upozorio da je nešto krivo. Malo koga je bilo i briga što se i kako se radi." - požalio se Vučević, pa dodao kako su juniori Hajduka pod njegovim vodstvom zasluženo postali juniorski prvaci.

"Ovo je sramota! Oni koji su to napravili, ne čine to za dobrobit Hajduka. Moj kolega Zlatko Vujović je toliko revoltiran da je rekao da se više nikad neće pojaviti na treningu s juniorima." - ogorčeno je kazao Vučević, dodajući da je razbijena skupina koja je zdušno i stručno radila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara