Smolarek najavio pobjedu protiv Hrvatske

NAKON uvjerljivog poraza od Njemačke 2:0 u Klagenfurtu, Smolarek zaključuje kako Poljskoj ne preostaje ništa nego pobijediti protiv Austrije i Hrvatske te na taj način izboriti prolaz u knock-out fazu natjecanja.

"Jednostavno moramo pobijediti posljednje dvije utakmice. Sljedeću protiv Austrije jednostavno moramo dobiti i ako to uspijemo idemo na pobjedu protiv Hrvatske što onda ne bi trebao biti problem", kazao je Smolarek.

"Sada kada je utakmica s Njemačkom iza nas, valjalo bi analizirati našu igru, ispraviti pogreške i okrenuti se utakmicama s Austrijom i Hrvatskom".

Po drugi puta na velikim natjecanjima Njemačka je trijumfirala nad Poljskom i to vrlo uvjerljivo, nakon bolje igre, što samo dokazuje koliko je Njemačka jaka ako se uzme u obzir da Poljska nije igrala tako loše.

"Njemačka je jučer opravdala što je favorit Eura", rekao je poljski napadač i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo prije dvije godine 1:0, također u prvoj rundi da bi nas sada opet pobijedili. Užas."

Analizirajući svoju igru Racingov napadač ne može biti zadovoljan, ali napominje kako njemu uopće nije važno kako koji igrač individualno odradi utakmicu kada momčad izgubi ovako glatko.

"Mi smo vrlo razočarani zbog poraza od Njemačke, ali moramo izvući nešto pozitivno iz te utakmice, raditi puno na treninzima i u partiji sa Austrijom pokazati svijetu kakav nogomet, u biti, možemo igrati", Smolarek je za kraj najavio pobjedu protiv Austrije.

R.J.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara