Sochaux vrlo zainteresiran za Eduarda da Silvu

SPORTSKI direktor francuskog prvoligaša Sochauxa i nekadašnji reprezentativni suigrač velikog Michela Platinija, Bernard Genghini, došao je u Zagreb kako bi osobno pogledao napadača Dinama i hrvatske reprezentacije, Eduarda da Silvu, javljaju Sportske novosti.

Ponajbolji napadač Dinama tako bi mogao karijeru nastaviti u Francuskoj, a sam Eduardo kaže kako je sve u rukama njegovog zastupnika i šefa Dinama u ostavci, Zdravka Mamića.

"Najrealnija je opcija ostanak u Dinamu, ali u nogometu nikad ne reci nikad." - kazao je da Silva, koji je vjerojatno svjestan da ga Zdravko Mamić neće pustiti da ode tek tako.

Direktor Dinama Damir Vrbanović kazao kako "modri" još uvijek očekuju službenu ponudu francuskog prvoligaša, čiji skauti mjesecima prate da Silvu, te dodao kako su svi Dinamovi igrači na prodaju, naravno pod uvjetom da stigne ponuda koja se ne može odbit.

Sportske novosti pišu kako Dinamo zasigurno ne bi pustio Eduarda za iznos manji od dva milijuna eura, a nije baš vjerojatno da će Sochaux biti spreman izdvojiti toliko novca za mladog napadača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara