Šokota: Uz nekoliko pojačanja, možemo ostaviti dobar dojam u Europi

Šokota: Uz nekoliko pojačanja, možemo ostaviti dobar dojam u Europi

POVRATNIK u hrvatski nogomet Tomislav Šokota iznimno je sretan što se vratio u Dinamo i opovrgava navode kritičara kako je u lošem fizičkom stanju.

"Znao sam da će te mi to predbacivati. Iako sam prije nešto više od mjesec dana odigrao posljednju utakmicu, već sam četiri mjeseca u trenažnom procesu i osjećam se izvrsno. Jedva čekam da zaigram u skorim prijateljskim utakmicama." - rekao je Šokota.

Šokota napominje kako će nagovoriti svog kuma Igora Bišćana na povratak u Dinamov dres.

"Stalno sam u kontaktu s Bišćanom i osjećam da se želi vratiti. Ja ću sve pokušati kako bi pomogao da se Igor Bišćan vrati u Zagreb u Dinamo i da zajedno napokon pokušamo napraviti nešto više u europskim natjecanjima." - dodaje Tomislav Šokota.

Šokota je Iznimno zadovoljan situacijom u Dinamo koju je zatekao nakon šest godina.

"Mnogo se toga promijenilo, sada vlada mnogo više entuzijazma nego prije što me i privuklo u Zagreb. Ekipa je vrlo dobra i uz nekoliko pojačanja može ostaviti dobar dojam u Europi." - napomenuo je Šokota.

Nešto kasnije riječ u Plavom salonu dobio je Zdravko Mamić koji je zamolio prisutne novinare da svojim pisanjima pomognu dolazak Bišćana u Dinamo, a ne da ga omalovažavaju i tjeraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo se vodi na jedan drugi način za razliku od ostalih klubova. Mi sve ovdje gradimo na emocijama i energiji jer ne možemo parirati ostalim klubovima u financijskoj moći. Dakle, pomozite nam dovesti Bišćana umjesto da ga tjerate vrijeđajući ga preko novina. Mi Bišćanu možemo ponuditi mnogo emocija i malo novca, onda se samo nadati da će doći." - ističe Zdravko Mamić.

Trener Branko Ivanković iznimno je zadovoljan kupovinom Šokote za kojeg je siguran da će biti izvrsno pojačanje.

"Dobili smo odličnog igrača i pravog momka. Siguran sam da će se brzo prilagoditi i mnogo pomoći ovoj momčadi. Ovo je sjajan posao za Dinamo." - drži Ivanković.

Dobrodošlicu Šokoti zaželio je i kapetan Zoran Mamić u ime svojih suigrača.

"Uistinu smo svi sretni što je Tomo došao. Želimo mu mnogo sreće i punu golova u budućnosti."- za kraj je dodao Zoran Mamić.

Foto i tekst: V.B.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara