Šokota: Volio bih ostati u Portugalu, ali u igri su Englezi i Nijemci

IAKO se špekuliralo o tome da je potpisao ugovor s Portom, čini se da Šokota još ne zna gdje će nastaviti karijeru. Priznaje kako bi volio ostati u Portugalu, makar to značilo prelazak u suparnički klub.

"Jednostavno se nismo uspjeli dogovoriti o uvjetima za novi ugovor." - izjavio je za Večernji list objašnjavajući razloge svog neigranja u udarnoj postavi Benfice. U sedam nastupa za drugu momčad postigao je šest pogodaka. Iako su navijači stali na njegovu stranu, i dalje je u drugoj momčadi.

O nastavku karijere još ne zna ništa jer, prema ugovoru koji ima s Benficom, a koji istječe na ljeto, pregovore smije početi od travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na priče o tome da će potpisati za Porto. "Kontaktiram s Portom, ali i sa Sportingom. Nemam zašto kriti da mi je u Benfici i sada dobro, da mi se sviđa u Portugalu i da bih najradije i ostao. No, to mi nije jedini izbor." – rekao je za Večernji list.

Blackburn i Hertha su također pokazali interes za njega, ali Šokota kaže kako neće žuriti i kako će pustiti da se ponude iskristaliziraju.

Kaže kako mu je žao zbog cijele situacije u Dinamu i kako ne može vjerovati da vodstvo kluba nije odstupilo nakon takve katastrofe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara