Šola: Ne možete ni zamisliti kako mi je žao što neću na Svjetsko

VLADU ŠOLU zatekli smo u predvorju koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, na proslavi 15-te obljetnice HOO, gdje je kao predstavnik već legendarnih hrvatskih rukometaša uz pratnju Slavka Goluže, preuzeo nagradu HOO-a za najbolju momčad 2006. godine.

"Još jednom se zahvaljujem svima na ovoj nagradi HOO. Hrvatska rukometna reprezentacija je jedna velika obitelj i spremna je za nove uspjehe i naravno nagrade." - kazao je Šola.

Šola je trenutno ozljeđen pa tako neće moći sudjelovati na predstoječem svjetskom prvenstvu, što, kaže, još nije prebolio.

"Iako su velika natjecanja u rukometu vrlo česta i možda nemaju draž kao nogometna, vrlo mi je žao što neću moći zaigrati s ovim našim momcima na svjetskom prvenstvu. Imamo vrlo dobru momčad i smatram da možemo otići do kraja." - rekao nam je najbolji hrvatski rukometni vratar.

Na pitanje zašto se ne pridruži suigračima pa onda eventualno ne zaigra ako se oporavi Šola odgovara: "Ne bi bilo pošteno prema ostalim momcima koji su naporno radili u proteklom periodu dok sam se ja odmarao. Da ja sad ovako nespreman upadnem, ma nema šanse. Ali držim im palčeve čvrsto!"

V.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara