Špaco: Počinjemo stvarati prepoznatljivi autoritet Hajduka

Špaco: Počinjemo stvarati prepoznatljivi autoritet Hajduka

Tekst: M.M.
Foto: Cropix

STANKO POKLEPOVIĆ bio je vrlo zadovoljan gostujućom pobjedom nad zaprešićkim Interom. Bila je to uvjerljiva predstava njegovih pulena, koja ulijeva povjerenje pred nastavak proljetnog dijela HNL-a.

"Vratili smo poljuljano povjerenje, stvorili smo onaj prepoznatljivi autoritet Hajduka. Osim rezultata i igra mi ulijeva povjerenje. Zadovoljila me disciplina igre, taktika koju sam radio tijekom tjedna ostvarila se pedeset posti, ali i to je bilo dovoljno za pobjedu, rekao je Špaco.

"Igračima sam prije utakmice rekao da se moraju nametnuti protivniku, a ne on njima. U prvih deset minuta smo bili slabi, ali kako je utakmica odmicala bivali smo sve čvršći", dodao je na današnjoj press konferenciji Stanko Poklepović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka prokomentirao je i igri Anasa Sharbinija, koji nije baš blistao u prvoj proljetnoj utakmici na Poljudu protiv Slaven Belupa.

"Za mene to do kraja nije bilo dovoljno dobro. Još više sam očekivao od njegovih sposobnosti koje sam oslobodio. Ovo su tek počeci, doći će to, ne može se preko noći napraviti zaokret. Nije on “šalter”, pa da se okrene svjetlo-mrak, veće mora raditi", istaknuo je Poklepović.

"U hodu ćemo se još dizati, dobivati na atraktivnosti igre. Recimo, Anas je proturio loptu kroz noge i asistirao za gol. To je samo jedna atraktivnost, a trebalo bi ih biti i više", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara