Španjolska zvijezda otkrila što misli o Hrvatskoj i Modriću

Španjolska zvijezda otkrila što misli o Hrvatskoj i Modriću

Foto: Getty Images / Guliver Image

DAVID SILVA, jedan od najvažnijih igrača španjolske reprezentacije, pohvalio je Hrvatsku i Luku Modrića uoči susreta trećeg kola u skupini D Europskog prvenstva, koji će se igrati 21. lipnja u Bordeauxu. Aktualnom prvaku dovoljan je i bod za prvo mjesto, dok bi momčad Ante Čačića pobjedom preskočila Crvenu furiju.
 
"Hrvatska ima jako snažan vezni red, ali imamo i mi. Postoje još neke reprezentacije koje također imaju snažan vezni red. Nadam se da će biti dobra utakmica. Imamo jako dobar start na turniru, no moramo pobijediti Hrvatsku ili makar odigrati neriješeno kako bi bili prvi u skupini", rekao je Silva.
 
"Modrić je fantastičan igrač"
 
Još se ne zna hoće li ozlijeđeni Luka Modrić igrati protiv Španjolske, a Silva je otkrio što misli o hrvatskom veznjaku.
 
"Modrić je fantastičan igrač, ali ako neće igrati znamo da će ga zamijeniti isto tako odličan igrač. Mi moramo igrati svoju igru bez obzira hoće li Hrvatska igrati s Modrićem ili bez njega.", poručio je Silva.
 
"Stojimo čvrsto na zemlji"
 
Španjolska je jedan od najvećih favorita za novi naslov prvaka Europe, a Silva je svjestan toga.
 
"Branitelji smo naslova i to dvostruki zaredom. Normalno je da nas svi vide kao jedne od najvećih favorita. Međutim, svi skupa smo čvrsto na zemlji i u tišini radimo najbolje što možemo. Svjesni smo da cijela momčad mora biti prava, jer jedan igrač ne može sve sam", zaključio je Silva.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara