Spas u zadnji čas: Zadarski se gospodarstvenici smilovali KK Zadru

Spas u zadnji čas: Zadarski se gospodarstvenici smilovali KK Zadru

Tekst: M.P.
Foto: Cropix

ČAK 35 zadarskih tvrtki odlučilo je pomoći posrnulom košarkaškom divu koji se zbog financijskih problema našao u gotovo bezizlaznoj situaciji. Prema pisanju Zadarsporta ta će sredstva biti sasvim dovoljna da bi se sadašnja sezona u košarkaškom klubu Zadar izgurala do kraja.

Na jučerašnjoj press konferenciji nije bilo govora o konkretnim ciframa, a gradonačelnik Zvonimir Vrančić je objasnio da će se svaka tvrtka pojedinačno dogovoriti s upravom kluba o načinu na koji bi trebali pomoći.

"Izuzetno sam zadovoljan odazivom predstavnika tvrtki i njihovom spremnosti da pomognu KK Zadar bez obzira na razloge koji su doveli do teške situacije. Zadar je još jednom pokazao snagu i zajedništvo za odlučne akcije", izjavio je Vrančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bandićeva kampanja se nije financirala iz klupske blagajne"

Također prisutni direktor kluba Zdenko Mičić je na inzistiranje novinara iznio brojku od 10 milijuna kuna koliko je potrebno da se u sljedeću sezonu uđe bez dugova.

"Ovu sezonu moramo preživjeti, a onda kreće borba za povratak povjerenja sponzora", rekao je.

Na neugodno pitanje je li se predsjednička kampanja Milana Bandića financirala iz klupske blagajne, Vrančić je odgovorio negativno, a nervozan zbog načete teme prekinuo je Mičića koji je krenuo u podrobnije objašnjavanje problematike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara