Split CO od Šundova traži 300.000 dolara

Split CO od Šundova traži 300.000 dolara
DOK Šundov negira da postoji bilo kakav ugovor po kojem on mora Splitu prilikom transfera u neki europski klub dati 300.000 dolara, u klubu tvrde da je košarkaš upravo takav ugovor potpisao kada je išao u SAD.

Bruno Šundov, od prije nekoliko dana član izraelskog Maccabija, izjavio kako s tim nema nikakve veze, te da ne zna kakav to ugovor u Splitu imaju. On tvrdi da nikome ne duguje ništa, i da ga nitko nije zvao glede toga. "Imam mnogo bitnijih stvari u ovom trenutku za raditi", rekao je Šundov za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Današnji mediji pišu kako je Šundov prije odlaska u NBA ligu sa splitskim klubom potpisao nagodbu prema kojoj mora klubu platiti 300.00 dolara ako pronađe angažman izvan SAD-a.

Direktor kluba Petar Škovrlj izjavio je kako su o tome obavijestili HKS i Goodyear ligu, te da očekuje da HKS to proslijedi FIBA-i, ULEB-u i Maccabiju, kojima će i Split CO poslati potrebnu dokumentaciju.

Prema ugovoru iz 1999. godine, Šundov je morao izvijestiti KK Split o svojim namjerama prelaska u europski klub, tvrdi Škovrlj, a prenose Sportske novosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara