Split spremio ponudu: Spaladium Arena spremna ugostiti Srbiju u Davis Cupu!

Split spremio ponudu: Spaladium Arena spremna ugostiti Srbiju u Davis Cupu!

Tekst: J.C.
Foto: Paun Paunović / Cropix

PREDSTAVNICI Grada Splita i Spaladium Arene održali su sastanak na kojem je finalizirana ponuda koja će biti poslana Hrvatskom teniskom savezu. Splićani su odlučni u namjeri da četvrtfinale Davis Cupa između Hrvatske i Srbije ugoste u gradu pod Marjanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo s ljudima iz Spaladium Arene koji su došli u najjačem sastavu predvođeni Vicom Dodigom i financijerom Ivanom Ljubičićem i dogovoreno je da oni preuzmu organizaciju tog spektakla, a imat će potporu Grada Splita. S tim ćemo prijedlogom te još nekim detaljima izaći pred HTS, najavljeno je kako ćemo s predsjednikom HTS-a Radimirom Čačićem te izvršnom direktoricom Marinom Mihelić sjesti ovdje u Splitu u ponedjeljak i nadam se kako ćemo se odmah dogovoriti", rekao je za Slobodnu Dalmaciju splitski pročelnik za sport Mario Negotić.

Split je HTS-u spreman ponuditi i određenu financijsku svotu kako bi im prepustili organizaciju Davis Cupa u Areni. Ukoliko predsjednik HTS-a Radimir Čačić prihvati ponudu Splićana, tenisači će biti smješteni u Vili Dalmaciji, što će osigurati Grad Split. Ako čelnici Saveza budu zadovoljni ponudom iz Splita, odluka bi mogla biti donesena već u ponedjeljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara