Srbi: Nismo imali sreće protiv Gane, a bili smo bolji

Tekst: M.P.
Foto: AFP

IAKO su izgubili startnu utakmicu protiv Gane, Srbi vjeruju u pozitivne rezultate u nastavku Svjetskog prvenstva i prolazak skupine. U drugom ih kolu čekaju Nijemci, momčad koja je do sada najviše pokazala na ovom Mundijalu.

"Imamo dvije mogućnosti. Prva je da se već poslije 1. kruga vratimo kući, a druga da damo sve od sebe i pokušamo pobijediti Njemačku u sljedećem kolu i nadoknadimo izgubljeno. Nadam se da ćemo imati i sreće, da će nam se vratiti njen nedostatak protiv Gane", izjavio je vratar srpske reprezentacije Vladimir Stojković dodavši:

"Protiv Gane smo bili realno bolji, imali smo nadmoć, ali nismo iskoristili prdnost. Imali su više sreće, prespavali smo, ali i dalje je teško", prenosi Glas javnosti.

Stojković smatra da je crveni karton Lukoviću malo prestrogo dosuđen.

"Ne može se niti jednom igraču ništa zamjeriti. 90 minuta bila je borbe, Izgarali smo na terenu. Onda je došao možda prestrog karton za Lukovića koji nas je poremetio. Poslije i penal", smatra vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Srbi se žale na vuvuzele...

"Prvo ti paše, ali nakon 20 minuta počinju ubijati u glavu. Kao da ih je netko platio 90 minuta da trube. No, dobro. Kako je njima, tako je i nama", objašnjava  Stojković.

Žigić: Nema kalkuliranja

Napadač Nikola Žigić ima slično razmišljanje kao i Stojković.

"Znamo što moramo napraviti. Najbitnije je da u glavi ostanemo mirni i koncentrirani i da krenemo na Nijemce, a Ganu zaboravimo. Moramo vjerovati u prolazak. Znamo da u nekim varijantama možemo do narednog kruga i bez pobjede, ali mi nećemo kalkulirati. Idemo na pobjedu", obećao je svojim navijačima Žigić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara