Srebrić: Cijene ulaznica su bagatelne

GLAVNI tajnik HNS-a Zorislav Srebrić ovaj je put nadmašio samog sebe. Iako su zaljubljenici u nogomet mogli očekivati nešto skuplje ulaznice nego što je to uobičajeno na "običnim" utakmicama, cijene ulaznica za prijateljski susret između Hrvatske i Brazila su, za hrvatske prilike, ipak previsoke. No, za Srebrića je cijena ulaznica - bagatela.

Nakon što su prekjučer objavljene cijene ulaznica za nogometni spektakl koji će se igrati 17. kolovoza na Poljudu, svi naslovi sportskih stranica dnevnih novina i Internet portala sadrže jednu zajedničku rečenicu - preskupo. Međutim, s novinarskim, ali i s mišljenjem običnih smrtnika, ne slaže se tajnik HNS-a Srebrić.

"Ne komentiram naslove, ali podsjećam, od prvog se dana govori da će cijene ulaznica biti izrazito visoke, od 40 do 110 eura, u skladu s vrijednošću protagonista i međunarodnim relacijama, i nitko nije prosvjedovao. Da i jest, ne bi pomoglo. Situacija je takva." - zaključuje Srebrić.

Glavni tajnik očito ne smatra kako su cijene ulaznica previsoke, te dodaje kako bi cijene bile niže da je savez uspio na južnoj tribini postaviti montažnu tribinu sa 5.000 mjesta.

"Zapad i istok bili bi manje skupi da smo povisili za sjever, no zna se tko ide na sjever, mladež koja s novcem stoji najslabije. Iskreno, cijene su bagatelne!" - jednostavno kaže Srebrić.

Na žalost mnogih koji si ulaznicu neće moći priuštiti, te tribine nema, iako bi njena funkcija bila dvostruka. Povećao bi se kapacitet stadiona, i donekle bi se snizile cijene ulaznica. Ali tko će se bakćati s "tamo nekom montažnom tribinom..."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara