Srebrić se zahvalio maksimirskom Sjeveru

ZORISLAV SREBRIĆ, glavni HNS-ov tajnik, nakon susreta s Makedonijom posvetio je dobar dio svog redovitog izvješća da se zahvali navijačima koji su bezrezevrno i što je važnije, bez festivala pirotehnike, bodrili Bilićevu momčad. 

Srebrić je također istaknuo kako se finaliziraju detalji osnivanja kluba navijača hrvatske reprezentacije;

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Otvaramo postupak za osnivanje kluba navijača, koji nas bodre na svakoj utakmici i u svakom kutku svijeta. Svi navijači su u subotu bili fantastični, ali posebnu čestitku moram uputiti maksimirskom Sjeveru, zbog oblika ponašanja koje je bilo bez baklji i drugih zapaljivih sredstava. Također zahvaljujemo i makedonskom izborniku Srečku Katanecu koji je svojim hrabrim izjavama utakmici dao marketinšku težinu. Zbog toga su stadion pohodili i oni koji su se premišljali." - istaknuo je glavni tajnik, ne spomenuvši pri tom koncert zvižduka koji se prolomio sa sjevera dok je uoči susreta primao HNS-ovu plaketu.

Glavni tajnik iznio je novosti vezane uz izmjenu termina za sljedeći kvalifikacijski ispit, protiv reprezentacije Izraela;

"Tihom diplomacijom i korespodencijom s izraelskim nogometnim savezom i UEFA-om ishodili smo pomicanje termina za četiri dana ranije, dakle, na subotu 13. listopada. To je vrlo bitno iz razloga što srijeda 17. listopada ostaje otvorena za prijateljsku utakmicu." - dodao je Srebrić.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara