Srebrić: U pet novina imate pet različitih prognoza vremena, a kamoli ne Markovićevih izjava

Srebrić: U pet novina imate pet različitih prognoza vremena, a kamoli ne Markovićevih izjava

PREDSJEDNIKU HNS-a Vlatku Markoviću nije se svidjela rečenica prenesena u Sportskim novostima, kojom navodno potvrđuje otkaz suradnje Zlatku Kranjčaru, a sve zbog nepobitne činjenice kako su izborniku leđa okrenuli i mnogi naši reprezentativci.

Predsjednik je odlučio uvesti silencio stampa, u što se tijekom jutra uvjerila i naša novinarska ekipa. Ljute ga medijska manipuliranja, makar je i sam svjestan da nisu bezrazložna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šire ruke nije ni glavni tajnik Zorislav Srebrić,  koji je u razgovoru za Index ustvrdio da zbog silnih obveza nije stigao pogloedati jutrošnje tiskovine.

"Ne mogu komentirati predsjednikove riječi jer nisam bio s njim kad je, odnosno, ako je uopće to rekao. Naš put već je poznat; izvješće - stručna komisija - Izvršni odbor. I ne vjerujem da je predsjednik od tog plana odstupio, niti bilo što prejudicirao." - kazao je Srebrić te dodao;

"A to što novine pišu, još nisam stigao pogledati. Kad u ruke uzmete pet naših listova možete uočiti pet različitih vremenskih prognoza. Time sam vam sve rekao."

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara