Srna: Da znate kolika je ljubav Eduarda i Bilića nikada ne bi pričali o njihovom sukobu

Foto: Nenad Dugi / Cropix

DARIJO SRNA osvojio nagradu "Vatrena krila", naslijedivši Vedrana Runju i Josipa Šimunića.

"Prošao sam teško razdoblje otkako sam preuzeo vrpcu, s medijske strane me se možda tretiralo nekorektno, ali sve sam izdržao i izdigao se iznad toga. Na kraju sam pokazao da sam isti onaj Srna kao prije 5-6 godina. Ovo je moja druga nagrada u životu u Hrvatskoj, prva je bila Hajdučko srce. Puno mi znači, meni je posebno bitno što je daju navijači. To je dokaz da ljudi više cijene srčanost nego kvalitetu, pogotovo kad se igra za hrvatsku reprezentaciju", rekao je Srna.

Potom je prokomentirao situaciju u reprezentaciji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je sazrijela i prije, ali pratile su nas ozljede. Hrvatska je pokazala u dvije utakmice s Turskom europsku kvalitetu i karakter. Moramo biti objektivni, skupina je teška, Španjolci su favoriti za cijelo prvenstvo, mi i Talijani borit ćemo se za drugo mjesto. Irska nam je ključna utakmica. Imamo dobar raspored, važno je da dođemo na okupljanje zadovoljni. Turska nam je veliki vjetar u leđa i samopouzdanje. Možemo u četvrtfinale, ali ne moramo. Neće biti neuspjeh ako ne prođemo, no vjerujem u našu ekipu."

Čini se kako će kapetan Šahtara vječno ostati u dresu kluba iz Donjecka: "Ne odlazim nigdje, sretan sam, obitelj je zdrava, to mi je najbitnije. Nikakve ponuda me ne može izbaciti iz takta."

Na koncu je prokomentirao odnos Eduarda i Bilića...

"Da samo znate kolika je ljubav jednog prema drugom, bilo bi vam sve jasno. Doista nema nikakvih problema", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara