Srna poslao poruku navijačima: Nitko nikoga ne voli kao što mi volimo vas

Srna poslao poruku navijačima: Nitko nikoga ne voli kao što mi volimo vas

Foto: Hina

"SAN MI JE na Euru odigrati što bolje, svima se zahvaliti i zatim se posvetiti Šahtaru", rekao je Darijo Srna uoči početka Europskog prvenstva i tako najavio kraj reprezentativne karijere.
 
Premda su mnogi sumnjali da Srna i dalje može u reprezentativnom dresu igrati na vrhunskom nivou, kapetan je odigrao najbolji turnir u karijeri, a Darijeve suze zbog smrti oca prilikom intoniranja himne obišle su i dirnule su svijet.
 
Srna je ovaj Euro odigrao za oca Uzeira i za svoju Hrvatsku, a nakon povratka zahvalio se navijačima na podršci putem Instagrama.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
''Dragi hrvatski navijači, neopisivo Vam hvala na svoj ovoj silnoj ljubavi bez koje ne bi imao snage proći kroz najteže razdoblje svog života. Nikada vam to neću zaboraviti. Hvala svakom pojedinačno na svakoj poruci podrške, svakom poviku, svakom pljesku, svakom uzdahu... Kad bi se barem mjerili navijači, bili bi prvaci svijeta! Nitko nikoga ne voli kao što vi volite nas i kao što mi volimo vas! I oprostite nam za svu onu tugu i suze na kraju, vjerujte, željeli smo to jednako kao i vi! Hrvatska - zauvijek!''
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara