Srpski mediji: Desetkovana SiCG bolja od Hrvatske

SRPSKI mediji zadovoljni su igrom koji su prikazali mladi reprezentativci SiCG u dokvalifikacijskoj utakmici za odlazak na EP protiv Hrvatske, te ističu kako je SiCG i sa devet igrača bila bolja od Hrvatske.

Kako piše B92, susret je obilježio napadač talijanskog Leccea, Mirko Vučinić, koji je zabio sva tri gola za reprezentaciju SiCG u susretu koju je završio rezultatom 3:1.

Iako je SiCG povela već u trećoj minuti, to nije zbunilo Hrvate koji su nastavili napadati, a utakmica je bila ravnopravna i otvorena, navodi B92.

No, u drugo poluvrijeme je SiCG ušla agresivno, s jasnom namjerom da postigne još golove, piše B92, pa dodaje kako su se akcije SiCG svodile na prodore na polovici Hrvatske te proigravanje Vučinića u šesnaestercu.

Takav način igre es isplatio, jer je Vučinić do kraja susreta postigao još dva pogotka, jedan u trenutku kad je SiCG igrala s deset igrača, jer je u 61. minuti zbog napucavanja lopte poslije prekida isključen Janković, za što je dobio drugi žuti karton.

Kako piše B92, Kapetan SiCG Lazović je u 76. minuti također dobio drugi žuti, ali domaćini su do kraja izdržali napade Hrvata.

B92 navodi kako je susret obilježilo katastrofalno suđenje austrijskog suca Stuchlica, čiji je kriterij pri dodjeli žutih kartona bio "prestrog i neujednačen".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara