Štimac bez razloga održao bukvicu Scoriji

Štimac bez razloga održao bukvicu Scoriji

TRENER Hajduka Igor Štimac osjetio se prozvanim održati bukvicu treneru Rijeke, Elvisu Scoriji, i to, pazite ovo, jer Scoria u HTV-ovoj emisiji HNL nije želio komentirati pobjedu Hajduka u Varaždinu!

Kako prenosi Novi list, Štimac je zaprijetio Scoriji da pripazi na svoje ponašanje kad ga sljedeći put netko u HTV-ovoj emisiji o HNL-u zamoli da komentira neku od Hajdukovih utakmica. Naime, Štimac se naljutio što Scoria nije obasuo Hajdukovu pobjedu hvalospjevima, nego je samo kazao kako ne želi komentirati susret Hajduka i Varteksa.

Pri tome je Štimac podsjetio Scoriju da bi i njemu jednog dana mogla pripasti čast vođenja Hajduka, ali Štimčev pokušaj provokacije ipak nije prošao kod Scorije, koji je hladno otklonio mogućnost bilo kakvih tenzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam u čemu je Štimčev problem? Nisam želio komentirati utakmicu upravo zbog toga da bih izbjegao podizanje tenzija uoči naših međusobnih ogleda." - mirno je pojasnio Scoria u razgovoru na Novi list.

Nadamo se Štimac neće nastaviti lekcije svojim kolegama, naročito uzme li se u obzir da je tek nedavno po prvi put u životu sjeo na trenersku klupu, pa malo skromnosti i obzirnosti nipošto ne bi škodilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara