Štimac dovodi Leku u Hajduk?

Štimac dovodi Leku u Hajduk?

SPORTSKI direktor Hajduka Igor Štimac munjevito je reagirao na vijest da je Ivan Leko, hrvatski reprezentativac i bivši Hajdukovac, dobio otpusnicu iz španjolske Malage.

Štimac je, naime, hitno poslao pozivnicu Ivanu Leki da se pridruži pripremama svog bivšeg kluba i ponovo zaigra u bijelom dresu, pišu Sportske novosti.

Iako bi veznjak Lekinog kalibra bio puno korisniji Dinamu negoli Hajduku, naročito nakon odlaska Nike Kranjčara, sportski direktor i trener "Plavih" Ilija Lončarević novinarima je poručio kako Dinamo nije zainteresiran za Leku.

Sam Leko šokiran je načinom na koji su ga se Španjolci riješili samo dva dana prije isteka prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je grom iz vedra neba! U srijedu su me pozvali u klub i prioćili mi da na mene više ne računaju. Obrazložili su to kupnjom novog Brazilca. U konkurenciji za otpust bila su još dvojica igrača, ali obojica imaju ugovor još godinu i pol pa im je bilo financijski najisplativije riješiti se mene jer moj ugovor vrijedi do ljeta. Oni će me isplatiti, a ja mogu potražiti novi klub." - izjavio je Leko.

Hrvatski reprezentativac tvrdi da ne bi nimalo dvojio kad bi morao izabrati između dvije ravnopravne ponude Hajduka i Dinama.

"Tu ne bi bilo dvojbe. Hajduk je ipak moj klub. Ali vjerujte, ja o tome uopće nisam razmišljao, jer sam još pod dojmom svega što mi se dogodilo. Sada mi treba dan-dva da se pribere pa ću onda odlučiti." - pojasnio je Leko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara