Štimac ismijao Mamićevu ponudu, Barišić bez komentara

Štimac ismijao Mamićevu ponudu, Barišić bez komentara

"HAJDUK nije na transfer listi da bi ga netko mogao kupovati." - izjavio je Igor Štimac komentirajući najnoviji "biser" svog ljutog suparnika Zdravka Mamića, koji je u četvrtak izjavio da želi kupiti Hajduk.

"Odlično, odlična vijest!" - kazao je Igor Štimac kroz smijeh kad je saznao za Mamićevu ponudu, pa dodao kako Hajduk nije na prodaju.

I predsjednik Hajduka Branko Grgić je reagirao slično u razgovoru za Večernji list: "Mamić me malo razočarao. Zakašnjela reakcija, pa zar mu je trebalo sedam dana da to smisli? Znamo tko je Zdravko Mamić i kakve izjave daje. Hajduk nije na prodaju, a kada bude, onda ga Mamić sigurno neće kupiti. Očito je previše nervozan zbog odlaska Nike Kranjčara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direkor Hajduka Igor Štimac je prije tjedan dana šokirao hrvatsku nogometnu javnost kad je ponudio vlastitih milijun i pol eura za odštetu Nike Kranjčara. Tu je cifru objavio sam Mamić kad je uz pomoć Ilije Lončarevića stavio bivšeg kapetana na transfer listu.

Svatko s imalo zdravog razuma Mamićevu će navodnu namjeru kupovine "bilih" odbaciti kao smiješnu (privatna osoba ne može kupiti klub), a čini se da je najnoviji nastavak medijskog prepucavanja s Igorom Štimcem zasmetao i predsjedniku Dinama Mirku Barišiću.

"Zaista, neke stvari su prekršile mjeru. Nemam nikakvog komentara i ništa me više nemojte pitati." - izjavio je Barišić za Sportske novosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara