Štimac najavio mogućnost povećanja ponude za Kranjčara

Štimac najavio mogućnost povećanja ponude za Kranjčara

SPORTSKI direktor Hajduka Igor Štimac čini se vrlo ozbiljnim u pokušajima da dojučerašnjeg kapetana Dinama Niku Kranjčara dovede na Poljud, pa je tako najavio i mogućnost povećanja dosadašnje ponude od milijun i pol eura.

Štimac je u subotu ponovo bio u Zagrebu na sastanku s Dinom Pokrovcem, a ovom prilikom pridružio im se drugi Kranjčarov menadžer, Štimčev prijatelj i bivši suigrač u hrvatskoj reprezentaciji, Davor Šuker.

"Dobio sam potvrdu da će moja ponuda biti razmatrana kao i sve ostale, da je čak primamljivija za Niku Kranjčara, za njegov razvoj." - izjavio je Štimac u razgovoru s novinarima nakon sastanka.

Na tvrdnje Dinamovog direktora Damira Vrbanovića o blokiranom računu Hajduka sportski direktor "bilih" odmah je uzvratio protuoptužbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je Dinamu u interesu zaustaviti igrača u razvoju, ne dati mu igrati, i ako su spremni podnijeti prijavu, neka im, onda im svaka čast. Neka se ne busaju stečajem. Mi dugova imamo, ali čim imamo nešto novca, te dugove plaćamo." - kazao je Štimac, pa dodao: "Dosad su minirali sami sebe pa me neće iznenaditi ni da miniraju ovaj posao. Pričaju da ih je Kranjčar uništio, pa nek onda dopuste da sad uništi nas, a dobit će još i lovu."

Koliko je odlučan u svom najnovijem poduhvatu, Štimac je pokazao odgovarajući na pitanje novinara Večernjeg lista hoće li ići do kraja u pokušaju dovođenja Kranjčara.

"Naravno. Čak ćemo možda i podići ponudu budemo li morali. Nema ništa sporno ni s Nikinim ugovorom, odnosno odštetom. Ako agencija Šuker - Pokrovac donese milijun i pol eura Dinamu i priloži pismo u kojem se odriče svog dijela, problema nema." - ustvrdio je Štimac, pa dodao kako će službenu pismenu ponudu Hajduk uputiti na Dinamovu adresu do 15. siječnja.

(Foto: Sportnet)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara