Štimac ne dozvoljava da se blati ime Hajduka

Štimac ne dozvoljava da se blati ime Hajduka

I DOK sportski direktor Hajduka Igor Štimac uvelike radi na prelasku bivšeg Dinamovog kapetana juniora u jato Bijelih, čini se da u samom Hajduku baš i ne cvjetaju ruže.

Igor Štimac je nedavno objavio kazne za Hrvoja Vejića (35.000 eura) i Dragana Blatnjaka (15.000 eura), prvome zbog izjave u Sportskim novostima o dugovanju kluba prema njemu, a Blatnjaku zbog izjave da je ispadanje Hajduka s europske scene sramotno.

Štimac, koji, čini se, želi imati pod kontrolom poljudsku klupu, ne dozvoljava degradaciju kluba niti njegova imena. Objavljivanjem kazni u javnosti želi dati do znanja igračima da neće moći nekažnjeno blatiti ime kluba. Štimac je možda zaboravio vlastite izjave upućene Upravi kluba dok je on bio igrač, a ticale su se isplata zasluženih sportskih primanja.

I tako dok bivši igrač Hajduka, svojevremeno i sam lak na jeziku, izriče kazne i upravlja klubom, s druge strane splitska momčad, na čelu s Blažem Sliškovićem priprema se za nastavak prvenstva. Dvojac iz BiH Gradimir Crnogorac i Josip Lukačević koji su u Hajduk došli tijekom zimske stanke, mogli bi zaigrati već na prvoj utakmici sezone protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baka je Crnogorca već smjestio među prvu jedanaestorku, a mladi reprezentativac BiH poprilično je samouvjeren u svoj nastup. "Novi Jarni", kako na poljudu tepaju Lukačeviću, smatra da je brz, ima dobar centaršut, jak udarac i također se nada prvoj postavi.

Na pripreme u Međugorje ipak neće doći Darko Miladin. On je sporazumno raskinuo ugovor s Hajdukom i prema sadašnjim informacijama zaigrat će u njemačkoj drugoj ligi.

Čini se da se ovim, dosad najintenzivnijim pripremama, Hajduk ozbiljno sprema za proljeće i osvajanje naslova prvaka Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara