Štimac: Neke stvari u savezu treba hitno presjeći

Štimac: Neke stvari u savezu treba hitno presjeći


IGOR ŠTIMAC iskoristio je studijsku sukomentatorsku ulogu u prijenosu susreta Škotska - Hrvatska kako bi opalio po HNS-u i podsjetio da Rusanova ostaje njegova prva ambicija. Dakako da je Štimac iskoristio pogodan trenutak i podržao izbornika Slavena Bilića u kritikama Markovićevoj organizaciji.

"Već godinama upozoravam na to. Pamtim situacije iz igračkih dana, u sjećanju su mi dobro ostale amaterske organizacije. U potpunosti razumijem Bilićevu ljutnju. To je nepodnošljiva i iritira. Od vas se očekuje da budete prvak Europe, a organizacija vam je u rangu najgorih reprezentacija na svijetu", kaže Štimac.

Nije zaboravio dodati da izbornik u ovom hiperosjetljivom trenutku ne treba nervoza i narušavanje atmosfere.

"Sada je vrijeme u kojem se počinje stvarati atmosfera uoči Eura. Dogodile su nam se neke ozljede koje nam nisu trebale, došao je i poraz od Nizozemske i treba to preboljeti. Sada je vrijeme kada treba naučiti kako disati jedan za drugoga, ne smijemo gubiti snagu na takve stvari. To konačno treba presjeći", poručio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tko će to presjeći i na to pitanje Štimac ima spreman odgovor.

"Kao dopredsjednik HNS-a jasno ću i glasno o tome govoriti kada bude trebalo, među četiri zida. Nakon toga, vidjet ćemo što će biti."

D.R.
Foto: Luka Travaš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara